Raspuns la o provocare 1

CASTIGATOAREA CONCURSULUI LUXURY GIFTS.RO

 

Multumesc tuturor celor ce au participat la concursul organizat pe pagina mea, in colaborare cu LuxuryGifts.ro Mi-a fost greu sa aleg, pentru ca toti ati scris cu emotie si imi pare rau ca nu am cate un cadou pentru fiecare.

Am decis ca voucherul sa mearga la Dana,  care a dat raspunsul: ”  Bineinteles ca mi-ar place asemenea cadou.Fiecare cristal ar putea semnifica un vis pe care ni l-am facut de-a lungul anului.Fiecare culoare o persoana draga ce ne-a luminat zilele…Ar putea fi curcubeul ce apare dupa ploaie(daca am aprecia orange-ul derivat al rosului),ascultand melodia am putea crede ca ,,MOSUL” ne va indeplini toate dorintele pentru ca am fost cuminti si harnici ,am incercat sa dam tot ce avem mai bun in noi…Si apropo…mi-ar place sa-l primesc de la o bloggherita ca tine…sa-mi aminteasca de un om cu suflet mare,destept si de incredere.SUCCES !”

Felicitari Dana !

Sa-ti cumperi ceva frumos de sarbatori,  pentru sufletul tau sensibil si iti multumesc inca o data pentru participare. Iti trimit cadoul pe email (adresa cu care ai postat comentariul pe blog e ok ?)

 
cutiuta-muzicala-cadouri-3407-95673a-1

 

Si asa a inceput totul…! La insistentele Cristinei, mi-am facut blog, si pe acesta cale ii multumesc pentru ajutor si aprecieri.Multumesc ”profesoara mea de blogologie” ! (asa cum singura te-ai intitulat).

6 gânduri despre „Raspuns la o provocare 1”

  1. draga mea, e păcat să risipeşti talentul şi să nu împarţi darul acesta minunat pe care l-ai primit de la Dumnezeu şi cu alţi semeni. Mă bucur că te-ai apucat de blogging şi sunt foarte fericită să am aşa o „elevă” silitoare şi pasionată. Fie ca în curând să se arate şi roadele muncii, materializate în premii frumoase obţinute pe platformele de concursuri. Nu uita, aştept lansarea unui volum de poezii, şi bineînţeles ca-mi doresc şi eu un exemplar cu autograf !

    Apreciază

    1. Prea ma lauzi si s-ar putea” sa-mi iau nasul la purtare” cu toate ca asta nu e in firea mea. Stii si tu…”Cu o floare nu se face primavara” ! Un volum de poezii nu e la indemana oricui, doua vorbe insirate pe hartie nu alcatuiesc asa ceva. Cat despre premii… tu stii mai bine ce concurenta e .

      Apreciază

    1. Ar trebui sa incerc… Tocmai aveam o idee despre asta…”elibereaza-te”. De fapt, cred ca ai citit. Sfaturile sunt mai usor de dat, decat de urmat (in cazul meu ).

      Apreciază

  2. Esti tare minunata si vorbele tale imi ating sufletul! Multumesc Vio, pentru ca ma apreciezi si ai incredere in steaua mea calauzitoare.Sa vedem ce va urma…!

    Apreciază

Lasă un comentariu

VeroVers

Versuri din tinereţe - şi nu numai

ganduri

" Du-mă, fericire, în sus, şi izbeşte-mi tâmpla de stele, până când lumea mea prelungă şi în nesfârşire se face coloană sau altceva mult mai înalt şi mult mai curând". Nichita Stanescu.

Micile Mizerii

POVESTE CU PERSONAJE IMAGINARE, CONŢINUT AMBIGUU ŞI SFÂRŞIT NEDEFINIT

psi-words

... loc de joacă pentru cuvânt. serios!

why is a raven like a writing desk?

writing letters to my thought mates

Cosmisian - Neoproză „smart emotional”

Mouelle Roucher „Eratele sunt mai bune decât ciornele publicate. Eratele sunt răzbirea unui scriitor care spune adevărul.” ~ Lucette „Degetele tale sunt definiția sofisticată a unui semn de carte perpetuu”

Mala Teaha

photography, painting & color

lt.mala

ca o filozofeala si-n loc de...

Oala lumii

cu lingura prin oalele altora...

Texte pe față

Zic ce-am de zis

Doar un leu

Blog despre importanta fiecarui leu

Floare de Colt

La capatul fiecarui curcubeu ne asteapta o comoara...

Kundalini

La capatul fiecarui curcubeu ne asteapta o comoara...

O carte nescrisă

Mă puteți citi pe monasimon.ro

Ramona spune

Am pareri si nu le pot tine doar pentru mine.

Colţ de suflet

Spațiu dedicat evoluției personale

DINCOLO DE MINE

in spatele tacerii, se ascunde tipatul

Oovi's Weblog

sunt... doar calator care vrand... nevrand... lasa un semn...

Se mai întâmplă

De obicei râd, dar uneori nu.

pogaciblog

Welcome to your new home on WordPress.com