Te iubesc, Filip!

te

Am plans! Din preaplinul inimii,dintr-un dor nestiut, din toate adunate la un loc. Mi-am identificat trairile cu cele ale Calinei si am suferit alaturi de Doru, caci asta este ceea ce cautam o viata, iubirea adevarata care transcende dincolo de moarte, sufletul pereche alaturi de care ne simtim impliniti, fericiti. Ce poate fi mai frumos decat atat? Si autoarea a zugravit foarte bine, cu sensibilitate si dedicare simtirile personajelor, intr-o poveste ce m-a tinut cu sufletul la gura de la prima pana la ultima pagina. M-am bucurat de hotararea acestora de a ramane impreuna, cu toate ca la un moment dat nu parea asa, de a trece peste toate prejudecatile acestei lumi, ca dincolo de datoria fata de familie si societate, au ales sa-si traiasca povestea de iubire, sa se simta impliniti si fericiti alaturi. Dar cati dintre noi avem curajul sa facem asta? Sau cati reusim sa aflam in persoana de langa noi adevaratele trairi, emotii, sa o descatusam din cotidian si sa recunoastem sufletul pereche dupa care tanjim o viata? Felicitari Antonia Balan ! Multumesc pentru clipele nepretuite pe care mi le-ai oferit (lecturandu-ti povestirea), pentru iubirea adevarata si de neinvins ce razbate din paginile acestei carti!  Recomand cu mare caldura romanul tau „Te iubesc, Filip!”, nu numai acum, pentru ca suntem in luna iubirii, ci oricand si il astept cu nerabdare pe urmatorul , care in mod sigur ne va atinge sufletele in acelasi fel minunat.

Ce as trece pe carte pentru persoana draga sufletului meu? Cred ca…”O viata dedicata iubirii…caci fara ea, IUBIREA, sufletul ne-ar fi arid precum nisipul unui desert.”

Un gând despre „Te iubesc, Filip!”

  1. Dana, alături de Cristina ai reușit să „zugrăvești” încă o recenzie frumoasă a romanului meu. Pentru mine este fascinant să văd, dincolo de felicitările sau criticile de rigoare, impactul volumului asupra gândirii, percepției, sentimentelor și vieților noastre, concretizat în întrebări puse în existența noastră efemeră. „Dar câți dintre noi avem curajul să facem asta?” Logică, frumoasă și pertinentă întrebare. Suspansul trebuie continuat, iar cititorii să nu știe finalul cărții, fiecare trebuie să îl raporteze, prin anticipare, la existența sa. Te-am inclus și pe tine în concursul lunii februarie. Mulțumesc, Dana! Gânduri bune de la București. Antonia

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Colţ de suflet

,,Desenează-ţi viața ȋn culorile preferate! Stă ȋn puterea ta!''---Florina Popa Dumșe

DINCOLO DE MINE

in spatele tacerii, se ascunde tipatul

Ganduri rescrise

„Cele mai vechi și scurte cuvinte – „da” și „nu” – sunt cele care necesită cea mai multa gândire.” (Pitagora)

Fericirea dintr-o clipă

...asortată unui gând bun.

Oovi's Weblog

sunt... doar calator care vrand... nevrand... lasa un semn...

Se mai întâmplă

De obicei râd, dar uneori nu.

pogaciblog

Welcome to your new home on WordPress.com

De-ale Dianei

Lifestyle & blogging

MiluJurnal

Jurnal de lectură, călătorie, capricii și delicii

ialinascrie

Drumuri spre lumina

Dana Fodor Mateescu

Poveștile mele sunt vii și mă scot din minți. Mă rod pe dinăuntru. Le cert și le iubesc, le mângâi, apoi le gonesc, le ucid și le readuc la viață. Sunt ale mele. Uneori, mă îmbracă de sus până jos, mi se prind în păr, la gât și pe fiecare deget. Eu însămi sunt o poveste.

blogdezâmbit

,,Zâmbetul este fericirea care se află chiar sub nasul tău.''

Despre tine. Despre suflet.

Aranjez cuvinte și culori.

La porțile Atlantidei

Dincolo de teamă se află toate răspunsurile

gand in zbor

ganduri fugare

Aura B. Lupu

Eu. Și atât.

O carte nescrisă

Mă puteți citi pe monasimon.ro și pe ocartenescrisa.ro

Gara pentru noi

blogul Renatei

Fata din vis

Viata e un exercitiu fara repetitie.

%d blogeri au apreciat: