ZODII CARE NU AU SIMŢUL UMORULUI

 

simtul-umorului

 

Simţul umorului este unul dintre cele mai importante calităţi pe care le poate avea cineva. Vezi ce zodii nu îl au şi ce zodii trăiesc cu zâmbetul pe buze.

Berbec

La Berbeci, umorul este natural. Sunt inteligenţi şi plini de farmec şi nu au nicio problemă să facă glume chiar şi pe seama lor. În ciuda firii lor jucăuşe, pot fi foarte spirituali, atunci când situaţia o cere.

Taur

Persoanele născute în această zodie sunt amuzante fără voia lor. Reuşesc să se pună în tot felul de situaţii pline de umor, dar nu au nicio problemă când se râde pe seama lor. Ba chiar sunt capabil să râdă de ei fără niciun regret sau frustrare.

 

Gemeni

Gemenii nu prea au simţul umorului. Le place să râdă de ceilalţi, chiar dacă nu o fac cu răutate, şi se supără când devin subiectul unor glume.

Rac

Racul se pricepe foarte bine să facă glume pe seama lui, pentru că nu îi place să se ia în serios. Apreciază oamenii cu umor şi reuşeşte să fie amuzant, fără să fie grosolan.

Leu

Leul este prea plin de sine ca să aibă umor, însă atitudinea lui dramatică reuşeşte să stârnească râsul celorlalţi. El spune glume doar dacă crede că i-ar mai putea aduce un pic de atenţie.

Fecioară

Fecioarele au un stil foarte amuzant de a se plânge despre viaţă, chiar dacă intenţia lor nu este să stârnească râsul. Se iau foarte în serios şi nu suportă ca ceilalţi să râdă pe seama lor.

Balanţă

Balanţele sunt pline de sarcasm şi le place să râdă de orice. Au un stil aparte de a povesti lucruri amuzante şi apreciază o glumă bună, chiar dacă este pe seama lor.

Scorpion

Sunt cei mai sarcastici din tot zodiacul. Uneori sunt agresivi în glumele lor, alteori sunt deplasaţi, dar reuşesc întotdeauna să stârnească râsul.

Săgetător

Săgetătorii reuşesc să transforme totul într-o experienţă amuzantă. Sunt plini de viaţă şi trăiesc cu zâmbetul pe buze. Dacă o poveste nu li se pare destul de amuzant, nu au o problemă să exagereze.

Capricorn

Capricornii pot sta şi câteva zile fără să schiţeze un zâmbet şi pot izbucni în râs în cele mai neaşteptate momente. Umorul lor nu este constant, dar când un Capricorn face o glumă, va umple şi cea mai posacă încăpere de râsete.

Vărsător

Vărsătorul este amuzant în mod natural. Nu încearcă să spună glume sau să aibă umor, dar reuşesc mereu să provoace zâmbete.

Peşti

Este singurul semn din zodiac care poate trece de la amuzant la nesuferit într-o secundă. Au un umor ciudat şi nu prea ştiu când să se oprească. Se supără când se fac glume pe seama lor.

 

sursa:

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s