Povestitoarei

Aş fi vrut să pot împleti o rază de soare, sclipirea stelelor, licărul lunii, cu şoapta vântului ce mângâie brazii pe creste de munte, purtând cu el toate gândurile mele bune spre tine dar…

Acum, la ceas aniversar, cuvintele îmi par prea mici, prea puţine, de parcă s-ar fi golit de sens, sau ar avea termenul de valabilitate expirat.

Cuvintele, cele care atât te iubesc pe tine, şi tu pe ele, fiind de ajuns să le şopteşti „înşiră-te mărgăritare” pentru ca ele, docile, să se aşeze în „poveşti de neuitat”.

Eu nu ştiu să-ţi spun altfel, decât: Să ne trăieşti „Povestitoarea” noastră dragă, să ai o viaţă frumoasă, plină de visuri împlinite, pentru că atunci când acestea devin realitate ştii că „cineva acolo sus te iubeşte”, iar calea să-ţi fie presărată cu nuanţe calde, pe care, Tu, ştii atât de bine să le redai în orice moment.                          

La mulţi ani, Adriana! 🙂 

flori (1)

Reclame

8 gânduri despre „Povestitoarei”

    1. De ieri mă straduiesc sa raspund celor care m-au aniversat. Viata de zi cu zi, cu lucrurile ei acaparatoare m-a tinut deoparte. Acum simt ca vorbele tatei se adeveresc: trei zile inainte, trei zile după, tot sarbatorim. Multumesc, Suzana, pentru tot, cum mă tot repet de o vreme!

      Apreciat de 1 persoană

  1. Si uite cum lipsesc eu de la cea mai frumoasa urare primita vreodata. Ai scris magic, ai pus tot curcubeul cuvintelor tale in cuvinte soptite. M-ai prins in ele și mi le-ai daruit atat de frumos, atat de cald, atat de plin. Multumesc, fata curcubeului! Multumesc, Dana!

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s