A fost o „invitaţie la visare”

Acum doi ani vă invitam să-i apreciaţi operele, astăzi nu pot spune decât „Să-ţi fie somnul lin şi sufletul liniştit! Odihneşte-te în pace oriunde te-ai afla!”

Invitatie-expozitie-Galeriile-de-Arta-Geneza-655x360

Asta se întâmpla exact cu doi ani în urmă, iar eu mă bucuram, alături de cei care îl cunoşteau mai mult sau mai puţin, că în sfârşit picturile sale vor fi scoase la lumină, fiind apreciate de mult mai multe persoane decât până atunci.

Pe omul si pictorul Constantin Ciuperca l-am cunoscut acum ceva timp. Este o balanta care nu crede in horoscop si rosteste vorbele in dulcele grai moldovenesc, de care majoritatea dintre noi ne-am indepartat, din pacate. Am avut privilegiul sa ii admir o parte din lucrari, indragostindu-ma pe loc de peisajele si portretele lui. Mi-am propus sa-i vizitez atelierul, pentru a vedea locul in care gandurile si sentimentele acestuia prind culoare. As fi vrut deasemenea sa intru intr-o biserica pictata de dumnealui. Am tot amanat, dar o voi face. Sunt sigura ca as auzi sfintii din icoane soptindu-mi ca ”totul va fi bine”.
Iti doresc draga CIUPI (asa cum ii spun cunoscutii) ca tu si operele tale sa va bucurati de faima si recunoasterea pe care le meritati din plin.
Daca v-am suscitat interesul, va invit sa va umpleti sufletele de lumina si culoare vizitand expozitia. 

Acum aşteptăm o nouă expoziţie cu lucrările sale „in memoriam”.

 

14 gânduri despre „A fost o „invitaţie la visare””

  1. Mă întristez întotdeauna prea tare, inimaginabil, atunci când aud sau citesc sau văd că cineva nu mai este printre noi… Indiferent dacă am cunoscut persoana respectivă sau nu. Plâng, nu știu de ce sau poate știu, dar nu vreau să recunosc.
    Trist… aș dori să admir picturile dumnealui pentru că știu cum se pictează, doar cu suflet.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s