Corelaţii

luna

S-ar părea că Luna nouă, ce se află zilele acestea alături de Venus în semnul cel ambiţios al Taurului, ne strigă alături de planetele retrograde, în cor, să fim mai atenţi la tot ceea ce înseamnă viaţa noastră interioară.

Să analizăm toate gândurile legate de partea materială, prosperitate, despre valoarea pe care o acordăm banilor şi felul în care ne gândim la ei, dacă îi aşezăm sub o coroană luminoasă de gânduri curate, lăsându-i să curgă cu uşurinţă, sau, doar credem că, fără multă muncă nu se pot obţine uşor.

Această perioadă se referă şi la seminţele ce au fost plantate corect, într-un sol fertil, fiind îngrijite cu drag, înflorind precum un corcoduş în prag de primăvară, răspândind parfum de împlinire, dacă într-adevăr corespund aşteptărilor pe care le-am sădit odată cu ele.

Gândurile negre, asemenea unui corb, ce-şi fâlfâie aripile croncănind veşti rele, nu au ce căuta în această perioadă, fiind de preferat să le alungăm cât mai departe, lăsând soarele să strălucească zi de zi în fereastra sufletului nostru, indiferent de vremea de afară.

Mai bine ne imaginăm că mâncăm cu poftă un cornet plin cu îngheţata preferată, decât să lăsăm să ne bântuie nestingherite gânduri şi imagini despre care vom afla că nu ne aparţin, de fapt, fiind ivite din poveştile de viaţă ale altcuiva, trăirile unor personaje mai mult sau  mai puţin apropiate sufletului nostru.

Această Lună nouă ne îndeamnă să fim mai buni, mai generoşi, mai aproape de cei ce au nevoie de susţinere şi îndrumare, să ne umplem inimile cu iubire de frumos, ferindu-ne de lupte, ce seamănă cu o corcitură de coridă, duse doar pentru o impresie generală, fără un rezultat satisfăcător pentru niciuna din părţile implicate.

Mai bine ne înfruptăm dintr-un corn al abundenţei, ce ne oferă tuturor exact ceea ce gândim şi clădim prin gândurile noastre, suficient pentru toţi cei ce vor să-i încerce puterea.

Cu imaginile bunătăţii, iubirii, abundenţei întipărite pe cornee, putem naviga prin viaţă ca o corabie căreia un vânt prielnic îi suflă în pânze ajutând-o să-şi parcurgă itinerariul stabilit.

Ne este de folos această corelaţie între viaţa de zi cu zi şi configuraţiile astrale, doar dacă vom putea să ne acordăm timp pentru a descoperi ceea ce este cu adevărat important pentru noi.

Ce s-a mai scris cu aceeaşi duzină de cuvinte (cor, corabie, corb, corcitura, corcodus, corespund, corect, corida, corn, cornee, cornet, coroana ), puteţi găsi în tabel la Eddie.

Anunțuri

6 gânduri despre „Corelaţii”

 1. Imi pare rau ca nu cunosc nici o persoana care a studiat astrologia. Am multe nedumeriri legate de acest subiect si nu stiu care ar fi abordarea cea mai buna.
  Dar chiar si asa, cred ca putem descoperi lucrurile importante pentru noi, bazandu-ne pe instinct, pe care eu il simt ca venind de la o instanta superioara.
  O seara frumoasa si o saptamana la fel!

  Apreciat de 2 persoane

  1. Acționând din instinct, ascultând glasul inimii se pare că putem face cele mai bune alegeri, cel puțin așa spun „specialiștii” . Sunt o mulțime de siteuri de specialitate, iar unul din ele chiar e preferatul meu. Astrocafe.ro. O seară minunată și zile așa cum ți le dorești, Suzana! 🙂

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s