Ella, vii cu mine la Untold?

UK_AboutUs_HEADER_004_0
imagine

Aşa cum fiecare lucru are istoria sa proprie, începând de la o simplă idee născută într-o minte luminată, trecând prin toate procesele tehnologice necesare, ajungând, într-un târziu, la produsul finit, tot aşa şi Activia are propria sa istorie ce este rezumată pe scurt în imaginea următoare,  nefiind una foarte elaborată ci, doar

schimbările prin care au trecut în ultimii ani ambalajele acesteia, păstrându-şi proprietăţile şi calitatea la aceleaşi standarde.

Vara aceasta, însă, ne aduce mari surprize, va fi „Vara Activia„, căci, avem posibilitatea de a câştiga două bilete la unul din concertele verii în care muzica de calitate, distracţia, buna dispoziţie vor fi pe primele locuri, detaliile despre această campanie susţinută şi de BlogalInitiative, putând fi găsite aici, sau în posterul campaniei.

poster_ActiviaSummerDrinks_-575x800

Cu ajutorul acestor gustări hrănitoare, răcoroase şi gustoase putem avea cele mai perfecte zile de vară alături de prieteni. Şi dacă tot se pot câştiga două bilete m-am gândit să îmi invit cea mai bună prietenă, alături de care aş putea retrăi o parte din anii de liceu, anii aceia minunaţi în care ne-am cunoscut şi apropiat.

Ella, vii cu mine la Untold?

Sau, dacă preferi un alt festival, poţi alege între: Electric Castle, Spellground, Sia, Summer Well, Muse, Gărâna Jazz Festival, Cat Empire, sau George Enescu, însă, eu sunt aproape sigură că mă vei însoţi la Untold.

Ce zici, trecem împreună prin această experienţă?

Nu uita să te aprovizionezi cu Activia de băut şi să trimiţi numărul bonului, în perioada 01 iunie-19 august, pe etape, aşa cum e menţionat pe site, în funcţie de alegerea pe care vrei să o faci.

activia-2

O altă modalitate inedită de a câştiga este aceea prin care ţi-ai putea creea propria melodie, îi dai share pe Facebook, iar şansele de câştig se dublează.

Va fi o vară minunată, o vară a prieteniei, a muzicii şi momentelor unice, active, antrenante, destresante. Sunt sigură că ne vom distra pe cinste!

Voi la ce concerte aţi vrea să participaţi ?

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s