Fii suporter Euro 2016

Câţiva dintre cei mai talentaţi artişti din muzica românească şi-au unit forţele pentru realizarea unui imn al suporterilor echipei noastre care a jucat în meciul de deschidere al Campionatului European, şi a ieşit ceva minunat, aşa cum puteţi vedea în clipul de mai sus.

Băieţii din familie au urmărit cu sufletul la gură toate meciurile, îmbrăcaţi cu echipamentul oficial al naţionalei României pe care şi l-au procurat de la Penny , la ofertă, cu ajutorul punctelor acumulate. De fiecare dată când mergeam la cumpărături coşul era mult mai plin decât prevăzusem, lista de cumpărături nu-şi avea rostul şi ca prin minune îşi făceau apariţia baxuri de bere, alune, chipsuri, popcorn, cu sau fără arome. 

Îşi făceau stocul pentru a urmări în tihnă meciurile campionatului.

De câte ori ori zgomotul creştea în intensitate, lăsam oala pe aragaz, sau serialul preferat şi dădeam fuga lângă ei pentru a urmări cele mai tari faze, până la urmă, lăsând totul baltă am devenit suporter al naţionalei, chiar dacă înainte de asta nu eram microbistă.

Ce au făcut fotbaliştii noştri în meciurile cu Franţa şi Elveţia am văzut, rămânând o surpriză ce vor face în această seară în timpul meciului împotriva Albaniei.

Aşa că astăzi am fost din nou la cumpărături, reînnoind stocul de bere, alune, chipsuri, pe lângă acestea găsindu-se şi alte produse în coş, de data aceasta lista nemaiavând niciun farmec.

Dacă vă doriţi să intraţi în posesia vreunui articol sportiv al naţionalei grăbiţi-vă deoarece campania mai e valabilă doar până la data de 28 iunie.

Cam astea sunt pregătirile pentru urmărirea meciurilor, fără a mai spune de pronosticurile care se fac înaintea începerii acestora, chiar şi copiii pariind pe câte o îngheţată sau acadea, cu emoţiile aferente.

Cu sufletul la gură este aşteptat meciul din această seară ce va avea un rol decisiv pentru echipa noastră.

Romania-euro-2016

Echipamentele aşteaptă cuminţi să-şi regăsească posesorii, berea e la rece, pronosticurile se schimbă de la o oră la alta, nerăbdarea creşte.

Haide România!

 

 

 

2 gânduri despre „Fii suporter Euro 2016”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s