Caut gazdă

Nu, nu o gazdă oarecare, ci o nouă căsuţă, cu mai multe facilităţi pentru siteul meu.

V-aţi gândit vreodată să treceţi de la o platformă de blogging gratuită de tip WordPress, sau Blogger (.blogspot) două dintre cele mai folosite platforme de către bloggeri, pe un domeniu propriu?

Ofertele sunt, practic, nelimitate, dar trebuie să ne alegem cu mare atenţie „gazda”, pe cei ce ne vor oferi servicii de web hosting, nume de domenii sau servere dedicate, fiind capabili să ne ofere, contra cost, îmbunătăţirile pe care vrem să le aducem siteului nostru.

De aceea suportul tehnic de calitate 24 de ore din 24, 7 zile din 7 sunt necesare, alături de viteza mare  (se instalează peste 150 de scripturi din doar câteva clickuri, fără grija actualizării acestora) şi multe alte beneficii.

pusculitaCei de la MegaHost sunt atât de siguri de calitatea serviciilor oferite şi de faptul că toţi clienţii vor fi mulţumiţi, încât, în caz contrar, restituie suma achitată integral în termen de 30 de zile.

Este o companie care activează în acest domeniu de peste 10 ani, cu vechime, experienţă şi seriozitate, reuşind, în acest fel, să mulţumească pe deplin pe cei care i-au ales.

Oferă găzduire web pentru toate platformele online, de la cele mai mici bloguleţe, la siteuri complexe, pachetele puse la dispoziţie fiind diferite, ca preţ şi complexitate, în funcţie de ceea ce ne dorim, la orice plan de găzduire site fiind oferit gratuit şi un domeniu de tip .com, .org, . info, sau .net, pentru cei ce vor să facă primii paşi în lumea siteurilor web, acestea fiind foarte utile, mai ales pentru cei care au proiecte aflate la început şi nu necesită foarte multe resurse., având nevoie de o prezenţă on line rapidă şi necostisitoare.

Toate planurile de găzduire web beneficiază, gratuit, de cel mai avansat instrument de administrare şi configurare a unui site prin Control Panel, uptime şi viteza maximă garantate prin tehnica de ultimă oră folosită la servere, suportul tehnic fiind asigurat non-stop.

Nu-i aşa că totul pare mai uşor când ştii că nu mai ai nici o grijă a siteului tău fie el cât de mic?

Mă gândesc serios la asta, dar, între timp, aş vrea să aflu şi părerile voastre. 🙂

Reclame

96 de gânduri despre „Caut gazdă”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s