Daţi o fugă la mare, dar nu oricum, ci organizat

Nu aţi fost încă pe litoral? V-aţi gândit că plata facturilor, lucrările de la serviciu şi toate celelalte nimicuri cotidiene, care ne umplu viaţa de zi cu zi, vor rămâne restante? Asta nu e bine!

Dar noi, noi ca persoană ce importanţă avem? Sufletul nostru care tânjeşte spre frumos şi organismul nostru ce ne susţine zi de zi în tot ceea ce facem nu au nevoie de relaxare?

Ce poate fi mai frumos decât imensităţile de topaz, smarald sau cuarţ fumuriu ce-şi schimbă culoarea, împrumutând din seninul cerului sau din aurul topit al soarelui?

Marea, eterna fascinaţie, ce îşi întinde magia mult  mai departe de ţărmurile ce o mărginesc , chemându-ne prin ţipătul pescăruşilor, zgomotul valurilor ce se sparg de ţărm, briza ce ne învăluie cu izul ei uşor sărat, ne aşteaptă să-i tăiem valurile cu îndrăzneală, să-i străbatem plajele cu nisip fierbinte, răsfăţându-ne simţurile, să-i respirăm aerul iodat, sau pur şi simplu să stăm lungiţi la soare, uitând de orice griji.

Cuvintele au o mare putere asupra noastră, putând influenţa orice, chiar sănătatea,  relaţiile pe care le avem sau le vom lega, deci şi prezentul, şi viitorul, aşa că am decis să-mi repet zilnic, ca pe o mantră, vreau să merg la mare, fiind sigură că dorinţa mi se va împlini.

Am pregătit deja costume de baie, prosoape,  pantaloni scurţi, tricouri colorate, ochelari de soare, şapcă şi papuci. Dar unde le voi pune pe toate?

colaj2 Într-un rucsac încăpător, în culori vesele, ce le primeşte pe toate cu generozitate, plus că  în buzunarele disponibile mai încape crema cu factor de protecţie şi alte câteva „nimicuri” necesare.

Rucsacul este indispensabil în orice călătorie deoarece îmi oferă posibilitatea de a găsi imediat lucrurile de care am nevoie, îmi poate folosi ca pernă în tren sau paravan în locurile aglomerate, oferă libertate de mişcare, deci, este de neînlocuit.

Pe zorilestore.ro  găsiţi toate accesoriile de care aveţi nevoie pentru un sejur la mare, cu mari reduceri de preţuri, iar achiziţionând orice produs până… astăzi, inclusiv, (uuups! e ultima zi) aveţi  posibilitatea de a alege dintr-o multitudine de produse şi, în plus, şansa de a câştiga un weekend la mare, în perioada 26-29 august, împreună cu 7 prieteni, în cel mai super  tare loc de campare din Vama Veche, Sandalandala, având cazarea asigurată în Cortul celor Şapte Simţuri şi mic dejun inclus.

sandalandala colaj

Aici nimic nu este făcut alandala, aşa cum s-ar crede din titulatură, ci toate sunt proiectate şi executate cu grijă, în stilul acela vamaiot, vesel,  boem, menit să ţină prietenii aproape, iar distracţia şi mai aproape.

În Vamă spiritul liber dăinuie, încă.

Într-un colţ de plajă mai liniştit, pe înserat,  îndrăgostiţii aprind lampioane, sperând ca dragostea lor să fie la fel de liberă plutind spre înălţimi.

La doar câţiva metri distracţia e în toi, cu muzică folk răsunând din chitare şi voci antrenate de bună dispoziţie. Doar marea e liniştită, absoarbe toate,  le leagănă şi alină până la răsărit, când se vor pierde în flăcările razelor de soare ce pare să renască din valuri, pentru a încălzi o nouă zi de neegalat, între prieteni.

Nu-i aşa că fac echipă bună?

zorilestore     +

sanalandala 

DISTRAC’ŢIE MAXIMĂ.  

Q.E.D.  

🙂

 

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Colţ de suflet

,,Desenează-ţi viața ȋn culorile preferate! Stă ȋn puterea ta!''---Florina Popa Dumșe

DINCOLO DE MINE

in spatele tacerii, se ascunde tipatul

Ganduri rescrise

„Cele mai vechi și scurte cuvinte – „da” și „nu” – sunt cele care necesită cea mai multa gândire.” (Pitagora)

Fericirea dintr-o clipă

...asortată unui gând bun.

Oovi's Weblog

sunt... doar calator care vrand... nevrand... lasa un semn...

Se mai întâmplă

De obicei râd, dar uneori nu.

pogaciblog

Welcome to your new home on WordPress.com

De-ale Dianei

Lifestyle & blogging

MiluJurnal

Jurnal de lectură, călătorie, capricii și delicii

ialinascrie

Drumuri spre lumina

Dana Fodor Mateescu

Poveștile mele sunt vii și mă scot din minți. Mă rod pe dinăuntru. Le cert și le iubesc, le mângâi, apoi le gonesc, le ucid și le readuc la viață. Sunt ale mele. Uneori, mă îmbracă de sus până jos, mi se prind în păr, la gât și pe fiecare deget. Eu însămi sunt o poveste.

blogdezâmbit

,,Zâmbetul este fericirea care se află chiar sub nasul tău.''

Despre tine. Despre suflet.

Aranjez cuvinte și culori.

La porțile Atlantidei

Dincolo de teamă se află toate răspunsurile

gand in zbor

ganduri fugare

Aura B. Lupu

Eu. Și atât.

O carte nescrisă

Mă puteți citi pe monasimon.ro și pe ocartenescrisa.ro

Gara pentru noi

blogul Renatei

Fata din vis

Viata e un exercitiu fara repetitie.

%d blogeri au apreciat: