E vremea ta

elena

Dacă vrei să fii tu, cu adevărat, să schimbi înfăţişarea lumii, nu a lumii întregi, ci pe aceea a ta, interioară, de care nu ai avut timp niciodată, altele fiind mereu prioritare, ar trebui să te iubeşti mai mult.

Iubeşte-te şi acordă-ţi credit!

Iubeşte-te şi fii tu, pentru tine, cea mai importantă persoană!

Ai grijă de tine! Alină-ţi rănile, alintă-te, dă copilului tău lăuntric tot ceea ce îşi doreşte. Timp de visare, timp de poveste, timp de a se bucura din orice şi pentru orice.

Iubeşte-te fără complexe! Cu tot ceea ce reprezinţi ca fiinţă, cu rădăcinile ştiute sau neştiute, cu bune şi mai puţin bune.

Iubeşte-te! Cu tot ceea ce ai făcut bine, frumos, din suflet, sau cu tot ceea ce ai crezut a fi bine, în acel moment, chiar dacă ceilalţi nu au considerat a fi aşa.

Dă-ţi voie să greşeşti! Învaţă câte ceva din greşelile tale, trage concluzii pertinente, aşternându-ţi în cale pavăză împotriva următoarelor greşeli.

Ţi-ai ales un suflet alături de care să-ţi trăieşti viaţa, aşa cum ţi-a fost dăruită, cu sinuozităţi, urcuşuri şi coborâşuri, iar când ai crezut că are nevoie de ajutorul tău, l-ai oferit fără reţineri, lăsându-te pe tine deoparte.

Desprins din sufletul tău, parte din fiinţa ta, a venit el, fiul mult dorit, iar toată atenţia, răbdarea şi mai ales iubirea, au fost canalizate spre el, tu, nemaiavând altă grijă, ale tale rămânând pentru mai târziu, fiind fericită aşa.

Mai apoi au fost părinţii, ajunşi la anii senectuţii, transformându-se în copii ce au nevoie de ajutor, încurajări, iubire şi le-ai oferit aşa cum ei, la rândul lor, ţi le-au oferit ţie, boţul acela de om, atunci când ai avut nevoie de ele.-

Acum este timpul tău, vremea în care laşi totul deoparte, te aşezi în capul listei, îţi extragi forţa din înţelepciunea, din blândeţea ancestrală şi te iubeşti.

Iubeşte-te şi dă-ţi voie să fii frumoasă, să umpli lumea cu zâmbetul tău, cu puterea ta nemărginită!

Iubeşte-te, căci numai iubindu-te din adâncul fiinţei tale îi poţi iubi pe ceilalţi fără oprelişti!

imagine: G+

 

Reclame

11 gânduri despre „E vremea ta”

   1. ….vorbe prea multe. Motivationalele m-au deprimat totdeauna. Mereu am suspectat oamenii care scriu la modul ideal…de nefericire, ca o coafeza cu radacini nevopsite. Chiar de o vreme, prin tacerile mele, incerc sa nu mai strig ci sa fac. Uneori imi iese, alteori nu. Dar cred ca vor iesi, pe rand.

    Ador insa faptele, cele care, peste timp, ne arata ca sunt tot ce conteaza. Dar ce ar mai fi cuvintele dacă nu pansament pentru suflet?

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s