Pardoseala încălzită cu instaltermic.ro

Aştept vara, ca noi toţi, să fie soare, cald, să pot umbla desculţă nu numai prin iarba încălzită de razele soarelui, pe nisip, ci şi în casă, în propria mea casă. Cred că mi-a ajuns cât am purtat şosete şi papuci, niciodată doar unul din aceste articole pentru că inconvenientul de a sta la parter, într-un bloc prevăzut cu boxe (beciuri) la subsol, este că tot timpul, fie vară sau iarnă, pardoseala este rece.

Covoarele sunt groase, nimic de zis, din lână, dar plăcerea de a umbla desculţ durează foarte puţin, doar în toiul verii şi atunci pentru o perioadă scurtă, doar aşa, când vii încălzit de afară şi vrei să te mai răcoreşti.

Şi cum bine ştim cu toţii că „Omul înţelept îşi face iarna car şi vara sanie”, mi se pare normal să mă gândesc de pe acum la îmbunătăţirea confortului termic. Tot răsfoind cu mare curiozitate pagini de specialitate am ajuns la un site ce ne asigură că lucrările pe care le efectuează sunt de calitate, iar încălzirea în pardoseală instaltermic. ro este exact soluţia pe care o căutam pentru ca neajunsurile de care m-am plâns să devină doar o amintire.

Încălzirea în pardoseală cu agent termic este o tehnologie care prinde amploare datorită eficienţei şi economiei de combustibil cu până la 30% faţă de sistemul clasic de încălzire.

Asigură o distribuţie optimă a temperaturii, posibilitatea de control şi programare exactă a climatului interior. Poate fi folosit şi ca o sursă suplimentară de încălzire, pe lângă sistemul deja existent, putând fi utilizat nu numai în clădirile noi.

În cazul în care mă voi hotărâ să apelez la sistemul de încălzire în pardoseală electrică aceeaşi firmă dispune de covoraşe încălzitoare formate din cabluri încălzitoare care sunt fixate pe o ţesătură de fibră de sticlă, având avantajul că pot fi înglobate direct în stratul adeziv, în cazul placărilor ceramice. Filmele de incalzire cu strat rezistiv din carbon sunt utilizate pentru a realiza sisteme de incalzire prin pardoseala electrica, montandu-se direct sub parchet, linoleum, mocheta, etc. Filmele carbonice sunt realizate in diverse dimensiuni si puterielectrice/mp, nu se inglobeaza in sapa sau adeziv de gresie iar in cazul folosirii sub mocheta, trebuie utilizarea unui kit de folii pentru protectie.

Aşadar, gata cu şosetele groase şi papucii, în casă,  la sfârşitul primăverii, vara şi toamna, de acum sunt hotărâtă să remediez această situaţie.

9 gânduri despre „Pardoseala încălzită cu instaltermic.ro”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Texte pe față

Zic ce-am de zis

Doar un leu

Blog despre importanta fiecarui leu

Floare de Colt

La capatul fiecarui curcubeu ne asteapta o comoara...

Kundalini

La capatul fiecarui curcubeu ne asteapta o comoara...

O carte nescrisă

Mă puteți citi pe monasimon.ro

Ramona spune

Am pareri si nu le pot tine doar pentru mine.

Colţ de suflet

,,Desenează-ţi viața ȋn culorile preferate! Stă ȋn puterea ta!''---Florina Popa Dumșe

DINCOLO DE MINE

in spatele tacerii, se ascunde tipatul

Ganduri rescrise

„Cele mai vechi și scurte cuvinte – „da” și „nu” – sunt cele care necesită cea mai multa gândire.” (Pitagora)

Oovi's Weblog

sunt... doar calator care vrand... nevrand... lasa un semn...

Se mai întâmplă

De obicei râd, dar uneori nu.

pogaciblog

Welcome to your new home on WordPress.com

De-ale Dianei

Lifestyle & blogging

MiluJurnal

Jurnal de lectură, călătorie, capricii și delicii

ialinascrie

Drumuri spre lumina

Dana Fodor Mateescu

Poveștile mele sunt vii și mă scot din minți. Mă rod pe dinăuntru. Le cert și le iubesc, le mângâi, apoi le gonesc, le ucid și le readuc la viață. Sunt ale mele. Uneori, mă îmbracă de sus până jos, mi se prind în păr, la gât și pe fiecare deget. Eu însămi sunt o poveste.

blogdezâmbit

,,Zâmbetul este fericirea care se află chiar sub nasul tău.''

Despre tine. Despre suflet.

Aranjez cuvinte și culori.

%d blogeri au apreciat: