TEST-cum esti in functie de desertul preferat

Tiramisu

Eşti extrem de pretențioasă când vine vorba de mâncare şi nu eşti tentată să faci experimente. La fel de pretențioasă eşti şi în viața de zi cu zi, când îți alegi prietenii şi partenerul. Øn cuplu, nu te laşi purtată de vânt când vine vorba de iubire, nu crezi în dragostea la prima vedere, ci în cea care vine cu timpul…

Prăjitură cu cereale

Eşti foarte atentă cu alimentația, lucru care se reflectă şi în desertul ales de tine. Timpul liber îl dedici mişcării, fiindcă ştii că o viață sănătoasă presupune şi aşa ceva. Nu te dai în lături nici de la experimentarea sporturilor extreme – bungee- jumping sau sărituri cu paraşuta.

Negresă

Nimic nu se compară cu o negresă făcută ca la mama acasă! Este, de fapt, singurul desert căruia nu îi poți rezista. Cu o personalitate puternică, impui respect din momentul în care intri într-o încăpere. Aşa că poziția de lider nu ți-e deloc străină. Ai capacitatea de a scoate tot ce-i mai bun din echipa ta.

Tartă

cu fructe Când delicată şi drăguță, când dură şi arțăgoasă… Eşti foarte schimbătoare, reuşind să treci de la o stare la alta cu mare uşurință. Motiv pentru care multe persoane te consideră dificilă. Când eşti implicată într-o relație serioasă, iei lucrurile mai uşor decât de obicei.

Brioşă

Ţi-ai păstrat latura copilăroasă, lucru apreciat de cunoscuții tăi, pe care îi surprinzi cu vorbe şi gesturi care mai de care mai năstruşnice. Cei care nu te cunosc au impresia că eşti superficială, însă, când situația o cere, te dovedeşti cât se poate de serioasă şi de responsabilă.

Mai mult: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/afla-cum-esti-in-functie-de-desertul-preferat-test-478877.html#ixzz2qpOfUJN0

Reclame

Un gând despre „TEST-cum esti in functie de desertul preferat”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s