Sănătatea din plante – concert aniversar la poalele Tâmpei.

Ieri căutam soluţii cât mai optime pentru sănătatea care părea să prindă o mişcare descendentă, saturată de toate medicamentele de sinteză folosite pentru orice răceală, durere sau impresie de ceva ce nu e tocmai cum ar trebui să fie. Ipohondria e departe de mine şi chiar nu alergam la medic pentru un banal guturai sau o crampă a muşchilor, dar, uneori vizita la un cabinet medical chiar era necesară.  În mod sigur o afecţiune, netratată la timp, aduce cu ea o alta şi o alta, formându-se un cerc vicios din care cu greu reuşeşti să evadezi.

Nu vreau să-mi mai pierd timpul bătând la uşi închise, privind prin ferestre opace spre lumina ce mă înconjoară, pot să fiu liberă în a-mi alege modul în care îmi voi păstra sănătatea la cote ideale pentru cât mai mult timp.

Astăzi m-am hotărât să nu mai trudesc atât în căutarea liniştii, a sănătăţii ce îmi părea pierdute, pentru că soluţia salvatoare am găsit-o pornind de la o poveste, o poveste ce a început acum 15 ani şi încă mai continuă prin grija pentru oameni, pentru sănătatea lor, scrisă de un grup de tineri cu aspiraţii mari şi iubire faţă de natură şi toate beneficiile pe care ni le oferă aceasta.

Mi-am amintit de vremea în care mângâierea caldă a mamei îmi lua orice durere, în timp ce îmi întindea cana cu ceai aburind parfumat de cimbrişor sau alte flori de muşeţel, codiţa şoricelului, tei, la culesul cărora participasem şi eu la începutul verii, fiind puse mai apoi între coli de hârtie albă, în bătaia soarelui, împrăştiind, chiar şi aşa uscate,  parfum şi culoare în jur.

Am regăsit miresmele copilăriei în cutiuţele cu ceaiuri Dacia Plant ce conţin plante recoltate şi uscate în cele mai bune condiţii, întrunind standarde înalte de calitate, păstrându-şi nealterat complexul de substanţe bioactive, toate produsele fiind realizate într-un spaţiu controlat computerizat care monitorizează şi reglează temperatura, umiditatea şi puritatea aerului.

Fitoterapia moderna cerceteaza cu atentie compozitia plantelor si efectele compusilor acestora asupra sanatatii, valideaza folosirea unei plante pentru anumite afectiuni sau, dimpotriva, interzice folosirea ei sau recomanda utilizarea doar in anumite combinatii. Este un domeniu vast, fascinant si ancorat in cercetarile medicale si farmaceutice moderne. Romania se mandreste cu o lunga traditie de folosire a plantelor de leac, dar si cu specialisti de marca in fitoterapie. Dacia Plant a invitat pentru colaborare unii dintre cei mai apreciati specialisti in farmacognozie si fitoterapie pentru a crea produse de un inalt standard stiintific, avand la baza cercetari stiintifice laborioase.

Printre categoriile de produse ale acestei companii găsim şi : Stare de bine la birou-, Vacanţă fără griji- comprimate şi tincturi pentru orice situaţie neprevăzută sau disconfort, Îngeraşul-produse pentru copii, Sublima-gama pentru femei.

Acest minunat colectiv de oameni care au ales să-şi dedice întreaga muncă păstrării sănătăţii cu ingrediente naturale împlinesc 15 ani şi cu această ocazie vor oferi bucurie, ca de fiecare dată, tuturor celor ce vor fi prezenţi la concertul aniversar susţinut de trupa Phoenix  pe 2 iulie în Piaţa Sfatului din Braşov. Ce poate fi mai minunat decât aerul ozonat de la poalele munţilor, la ceas de seară, pe acordurile muzicale atât de dragi şi cunoscute ?!? Va fi o dublă aniversare căci îndrăgita trupă împlineşte 55 de ani de activitate. La mulţi ani, sănătăţii din plante şi muzicii ! 🙂

14 gânduri despre „Sănătatea din plante – concert aniversar la poalele Tâmpei.”

Lasă un comentariu

VeroVers

Versuri din tinereţe - şi nu numai

ganduri

" Du-mă, fericire, în sus, şi izbeşte-mi tâmpla de stele, până când lumea mea prelungă şi în nesfârşire se face coloană sau altceva mult mai înalt şi mult mai curând". Nichita Stanescu.

Micile Mizerii

POVESTE CU PERSONAJE IMAGINARE, CONŢINUT AMBIGUU ŞI SFÂRŞIT NEDEFINIT

psi-words

... loc de joacă pentru cuvânt. serios!

why is a raven like a writing desk?

writing letters to my thought mates

Cosmisian - Neoproză „smart emotional”

Mouelle Roucher „Eratele sunt mai bune decât ciornele publicate. Eratele sunt răzbirea unui scriitor care spune adevărul.” ~ Lucette „Degetele tale sunt definiția sofisticată a unui semn de carte perpetuu”

Mala Teaha

photography, painting & color

lt.mala

ca o filozofeala si-n loc de...

Oala lumii

cu lingura prin oalele altora...

Texte pe față

Zic ce-am de zis

Doar un leu

Blog despre importanta fiecarui leu

Floare de Colt

La capatul fiecarui curcubeu ne asteapta o comoara...

Kundalini

La capatul fiecarui curcubeu ne asteapta o comoara...

O carte nescrisă

Mă puteți citi pe monasimon.ro

Ramona spune

Am pareri si nu le pot tine doar pentru mine.

Colţ de suflet

Spațiu dedicat evoluției personale

DINCOLO DE MINE

in spatele tacerii, se ascunde tipatul

Oovi's Weblog

sunt... doar calator care vrand... nevrand... lasa un semn...

Se mai întâmplă

De obicei râd, dar uneori nu.

pogaciblog

Welcome to your new home on WordPress.com

De-ale Dianei

Lifestyle & blogging