Crezi în tine şi vei câştiga

Ce-ar fi ca în perioada de timp rămasă până în septembrie, ori de câte ori vom cumpăra lapte, să-l alegem doar pe cel de la Olympus?

De ce spun asta? Pentru că aceştia au ales să suţină, pentru a doua oară consecutiv, echipa ţării noastre care participă la Jocurile Paralimpice de la Rio de Janeiro ce vor avea loc în perioada 7-18 septembrie, prin intermediul campaniei „Susţinem adevăraţii învingători” .

De aceea începând cu luna iulie şi până luna viitoare, din preţul fiecărei sticle promoţionale de lapte de consum Olympus(1,5% şi 3,5%) 50 de bani sunt direcţionaţi Comitetului Naţional Paralimpic, arătându-şi astfel  sprijinul oferit persoanelor cu dizabilităţi, în mod special celor 11 participanţi care alcătuiesc echipa ţării noastre.

Prin antrenamentele efectuate sportivii paralimpici  şi-au dezvoltat nu numai anumite deprinderi, abilităţi, muşchii sau echilibrul, ci şi siguranţa de sine, voinţa de a fi mai bun, de a câştiga.

Cred că au nevoie de votul nostru de încredere şi de tot ajutorul pe care îl putem oferi, puţin câte puţin se adună, nu numai prin cumpărarea produselor menţionate ci şi prin transmiterea unor mesaje pornite din suflet care le vor spori convingerea că ceea ce fac este bine.

Crezi în tine şi vei câştiga!” le-aş transmite eu, căci oricum sunt câştigători, fie şi numai prin faptul că atâţia oameni au ales să îi susţină, au încredere în ei şi capacitea lor de a birui.

banner

 

 

 

 

 

 

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s